Diba Beauty Care

Diba Beauty Care

DERMALOGICA HUDVÅRDSBEHANDLINGAR 
Samtliga behandlingar inleds med en konsultation. Kom gärna några minuter innan din behandling börjar, så hinner du fylla i ditt konsultationskort i lugn och ro. FACE MAPPING

Face Mapping är Dermalogicas unika, kostnadsfria hudanalys som utförs av hudvårdsmärkets välutbildade hudterapeuter. Du får reda på allt om din hud och hur du ska sköta den på bästa sätt. Face Mapping är kostnadsfritt och ingår även i alla Dermalogicabehandlingar.

Face Mapping är Dermalogicas resultatinriktade och noggranna hudanalys. Metoden är utvecklad av The International Dermal Institute och är helt unik för Dermalogica.

Med Face Mapping kan hudterapeuten på ett professionellt och enkelt sätt förklara varför din hud ser ut som den gör, vilken typ av professionell behandling som rekommenderas samt hur du hemmavid kan bevara och sköta huden på bästa sätt. Istället för att utföra en generell och enbart visuell hudanalys, delar hudterapeuten vid Face Mapping in ansikte och hals i olika zoner som sedan undersöks genom att hudterapeuten systematiskt tittar och känner på huden. Avslutningsvis dokumenterar hudterapeuten de eventuella problem hon har stött på samt ger lösningar på hur du kan förbättra din hudhälsa. Du får med dig en personlig karta över ditt ansikte, samt ett “recept” med produktrekommendationer och övriga tips. 
Face Mapping fungerar helt enkelt som en guide till bättre hudhälsa!
Face Mapping utförs av välutbildade hudterapeuter hos de hudvårdscenter, spa-anläggningar och salonger som är återförsäljare av Dermalogicas produkter.

PROSKIN 60 MIN 850:-

För vem: Perfekt för dig som både vill ha professionella resultat och en behandlingsupplevelse utöver det vanliga. Dermalogicas ProSkin är behandlingar framtagna för att enkelt kunna utforma effektiva, resultatinriktade men också fantastiska upplevelser. ProSkin60 är den ultimata Dermalogicabehandlingen. Med hjälp av våra mest avancerade produkter och behandlingstekniker skapar vi en behandling som är helt unik för just din hud. En upplevelse med optimal hudhälsa som resultat och en unik, spa-liknande behandlingsupplevelse. 

Varje behandling inleds med Dermalogicas noggranna dubbelrengöring och Face Mapping hudanalys.

PROSKIN 30 MIN 500:-

För vem: För dig som vill ha en skräddarsydd, kortare behandling.

Den perfekta behandlingen för dig som har ont om tid eller som vill komma oftare för att behandla specifika hudtillstånd. ProSkin30 är en skräddarsydd behandling, anpassad efter din huds behov. En högintensiv Dermalogicabehandling som anpassas helt efter din hud och dina prioriterade önskemål.


FACEFIT 15 MIN 200:-

En kortare hudvårdsbehandling för dig som har ont om tid men vill ha en snabb ”pick-me-up” för hud och själ. Dermalogica ser till att du får hälsosamt strålande hud.

Dermalogicas nya koncept kallas FaceFit och är en hudvårds- behandling som utförs av professionell hudterapeut i en Skin Bar-miljö. Som kund sitter du på en högre barstol och terapeuten gör behandlingen stående framför dig. Varje FaceFit-behandling är 10 minuter lång och har ett specifikt syfte. Du får också råd och tips om hur du kan sköta din hud för att uppnå optimala resultat. Välj bland annat mellan följande:

  • Skin Hydration FaceFit (passar uttorkad/torr hud)
  • Skin Detox FaceFit (passar tilltäppt hud/vid förtida hudåldrande)

  • För vem: Perfekt för dig som har ont om tid.

 EYELIFT FACEFIT 15 MIN 200:-

 Dina ögon i ett nytt ljus – Eye Lift Facefit ger dina ögon ett lyft! Snabbt utslätande och återfuktande behandling på bara 10 minuter. Perfekt när dina ögon känns överansträngda och huden stramar. Den professionella hudterapeuten använder effektiva produkter med aktiva ingredienser som gör ögonhuden slätare, jämnare och mjukare.

Fördelar: Utslätande, återfuktande, spänstförbättrande.SKIN DETOX FACEFIT 15 MIN 200:-

Skin Detox FaceFit är en 10 minuters intensivbehandling som snabbt ger synliga resultat på tilltäppt eller glåmig hud med tecken på förtida hudåldrande.
Den professionella hudterapeuten använder effektiva produkter med aktiva ingredienser som gör din hud strålande ren, len och jämn.
Fördelar: Djuprengörande, utjämnande.

SKIN HYDRATION FACEFIT 15 MIN 200:-

Beskrivning: Skin Hydration FaceFit är en 10 minuters intensivbehandling som snabbt ger synliga resultat på uttorkad, torr och känslig hud. Den professionella hudterapeuten använder effektiva produkter med aktiva ingredienser som stärker hudens barriärfunktion och gör den återfuktad på djupet.
Fördelar: Återfuktande, lystergivande


KEMISKPEELING/BIOSURFACE PEEL 60 MIN 850:-

BioSurface Peel är Dermalogicas mycket kraftfulla kemiska peeling som enbart utförs av specialutbildade hudterapeuter på professionella hudvårdscenter. Peelingen rekommenderad att utföras i kur 3-6 gånger för optimala resultat på hudtillstånd som grov hudstruktur, fina linjer, ojämna pigmentering och förstorade porer. Behandlingen och kuren anpassas efter din huds behov och tålighet. Prata men din Dermalogicaterapeut för mer information och peeling rådgivning.

THE IONACTIVE POWER TREATMENT 60 MIN 850:-

IonActive System är professionella produkter och behandlingar som påskyndar och förbättrar hudens naturliga funktioner.

Intensiv expertbehandling som kombinerar det senaste inom behandlingstekniker och kraftfullt verkande produkter. Djuprengörande, pigmentutjämnande, spänstgivande eller ordentligt fuktgivande – oavsett vilka behov just din kund har kan du skräddarsy behandlingen för synliga resultat. Resultatet blir frisk och hälsosam hud. Varmt välkommen att boka din behandling idag!