top of page

DERMALOGICA HUDVÅRDSBEHANDLINGAR

Samtliga behandlingar inleds med en konsultation. Kom gärna några minuter innan din behandling börjar, så hinner du fylla i ditt konsultationskort i lugn och ro. 

FACE MAPPING

Face Mapping är Dermalogicas unika, kostnadsfria hudanalys som utförs av hudvårdsmärkets välutbildade hudterapeuter. Du får reda på allt om din hud och hur du ska sköta den på bästa sätt. Face Mapping är kostnadsfritt och ingår även i alla Dermalogicas behandlingar.

Face Mapping är Dermalogicas resultatinriktade och noggranna hudanalys. Metoden är utvecklad av The International Dermal Institute och är helt unik för Dermalogica.

Med Face Mapping kan hudterapeuten på ett professionellt och enkelt sätt förklara varför din hud ser ut som den gör, vilken typ av professionell behandling som rekommenderas samt hur du hemmavid kan bevara och sköta huden på bästa sätt. Istället för att utföra en generell och enbart visuell hudanalys, delar hudterapeuten vid Face Mapping in ansikte och hals i olika zoner som sedan undersöks genom att hudterapeuten systematiskt tittar och känner på huden. Avslutningsvis dokumenterar hudterapeuten de eventuella problem hon har stött på samt ger lösningar på hur du kan förbättra din hudhälsa. Du får med dig en personlig karta över ditt ansikte, samt ett “recept” med produktrekommendationer och övriga tips.

Face Mapping fungerar helt enkelt som en guide till bättre hudhälsa!

Face Mapping utförs av välutbildade hudterapeuter hos de hudvårdscenter, spa-anläggningar och salonger som är återförsäljare av Dermalogicas produkter.

DERMALOGICA PROSKIN ANSIKTSBEHANDLING 60 MIN 

Alla ansiktsbehandlingar anpassas efter vad just din hud behöver och dina önskemål. I 60 min behandlingen så finns det tid både avslappning och djuprengöring om detta önskas.

Innehåll: Rengöring, hudanalys, peeling, djuprengörande portömning, massage, intensivbehandlande serum och masker.

Även apparatur kan användas vid behov. Efter behandlingen går vi igenom hur du ska sköta om din hud hemma. 

DERMALOGICA PROSKIN ANSIKTSBEHANDLING 30 MIN 

En behandling där prioriteringen ligger på vad din hud behöver just idag. Denna behandling är perfekt för dig som vill ha en effektiv men ej så lång behandling.

Innehåll: Rengöring, hudanalys, peeling, djuprengörande portömning (om behov finns), massage (om behov finns), ev mask.

Vi avslutar med en genomgång av hur du ska sköta om din hud hemma. 

DERMALOGICA PRO CALM 60 MIN

Lugnande ansiktsbehandling som omedelbart dämpar rodnad, känslighet och hudirritation. Barriärstärkande, återställande produkter kombineras med professionella behandlingstekniker. Behandlingen kan bokas som 60 eller 30 minuter och inkluderar följande moment som skräddarsys efter hudens behov och behandlingstiden du bokar:

•dubbelrengöring

•face mapping

•mikroexfoliering

•djupverkande serum som lugnar

•lugnande akupressurteknik eller svala

ICE Globes/Gua Sha-stenar

•återfuktande, svalkande mask

Avslutningsvis appliceras vårdande produkter enligt Dermalogicas lager-på-lager-teknik för extra hållbart resultat.
DERMALOGICA FACEFIT ANSIKTSBEHANDLING 10 MIN

På 10 minuter får du en snabb och professionell hudvårdsbehandling med fokus på vad just din hud behöver. Perfekt för dig som har ont om tid men ändå vill ha en effektiv behandling.

Du får också råd och tips om hur du kan sköta din hud för att uppnå optimala resultat. Varje behandling inleds med vår noggranna dubbelrengöring och Face Mapping hudanalys.

Vill du enbart ha hjälp med produktrekommendation så är det denna behandling du ska välja, då gör vi endast face mapping.

DERMALOGICA PRO FIRM 60 MIN

Detta är den ultimata dermalogica behandlingen för dig som vill jobba på hudens spänst och då både i ansikte, hals och dekolltage. Innehåll, rengöring, hudanalys, djupgående exfoliering, uppstramande fascia massage, ansiktsmask samt en speciellt framtagen mask för att strama upp huden på hals och dekolltage.
 


DERMALOGICA VITAMIN C-PRO+

En lystergivande behandling med Vitamin C. Denna behandling ger din hud en ordentlig boost samt en jämnare hudton och reduceraring av fina linjer. Detta är behandlingen för dig som vill ha en skön behandling som ger resultat.

Innehåll: rengöring , kemisk peeling, nedslussning av ultrastabilt C- vitamin serum, mask, massage. Behandlingen avslutas med avslutande produkter anpassade efter din hud. Om så önskas går vi även igenom en skräddarsydd hudvårdsrutin till dig efter behandlingen.


DERMALOGICA VITAMIN C-PRO++

En kraftfull behandling där du både får en djupgående kemisk peeling med dermalogicas Pro Power Peel samt nedslussning av ultrastabilt C- vitamin. Resultatet är en jämnare hudstruktur, reducering av pigmentfläckar, bättre barrriärfunktion, återfuktad hud med massor av lyster.

Innehåll: Rengöring, djupverkande kemisk peeling, nedslussning med apparatur av ultrastabilt Vitamin-C, mask.

Avslutande produkter. Vill du så kan vi även gå igenom en skräddarsydd hudvårdsrutin efter behandlingen.


PRO POWER PEEL 30 MIN 

PRO POWER PEEL 60 MIN 

Kemisk peeling hör till de mest effektiva metoderna för att få bukt med diverse hudproblem. Pro Power Peel är Dermalogicas mest kraftfulla kemiska peeling. Denna professionella behandling kan anpassas efter olika hudtillstånd och är bland annat mycket effektiv vid ojämn pigmentering, tilltäppta porer, grov ytstruktur samt linjer och förlorad spänst. En kur på 3-6 gånger ger hållbara och långsiktiga resultat. Pro Power Peel kan även utföras som en enskild behandling med fokus på lyster och jämnare hudyta.


Kemisk peeling hör till de mest effektiva metoderna för att få bukt med diverse hudproblem. Pro Power Peel är Dermalogicas mest kraftfulla kemiska peeling. Denna professionella behandling kan anpassas efter olika hudtillstånd och är bland annat mycket effektiv vid ojämn pigmentering, tilltäppta porer, grov ytstruktur samt linjer och förlorad spänst. En kur på 3-6 gånger ger hållbara och långsiktiga resultat. Pro Power Peel kan även utföras som en enskild behandling med fokus på lyster och jämnare hudyta.


Dermalogicas kemiska peelingar behandlar markanta åldersförändringar såsom linjer, rynkor och pigmenteringar. Det finns även möjlighet att behandla fet problemhud för att förbättra struktur och dämpa talgproduktion. Med specifika och högkoncentrerade alfa- och betahydroxisyror i kombination med låga pH-värden, avlägsnas hudens yttre lager och cellförnyelsen stimuleras. De övriga ingredienserna i respektive produkt arbetar effektivt med att förbättra och balansera olika hudtillstånd.


Behandlingarna kan bokas som 30 eller 60 minuter och utförs endast av professionellt utbildade hudterapeuter. För hållbara resultat rekommenderar jag dig att följa de råd om förberedande och eftervårdande hudvårdsrutiner som jag rekommenderar.PRO POWER EY PEEL

Denna 20 minuters behandling är för huden runt ögonen. Först gör vi en kemisk peeling för huden runt ögonen som reducerar fina linjer och rynkor, jämnar ut pigmenteringar och ojämnheter samt dämpar svullnad. Sedan en massage med c-vitamin serum.

bottom of page