Diba Beauty Care

LANSERINGS ERBJUDANDE:

BB GLOW - MICRONEEDLING GÖR 4 BEHANDLINGAR BETALA FÖR 3 BEHANDLINGAR 4800:-

SPARA 1600:-


Kemisk Peeling Erbjudande

Köp 4 Pro Power Peel får den 4:e utan kostnad - 60 min

Du köper 4 behandlingar för 3.600,00 kr, värde 4.800,00 kr

Kemisk peeling hör till de mest effektiva metoderna för att få bukt med diverse hudproblem. Pro Power Peel är Dermalogicas mest kraftfulla kemiska peeling. Denna professionella behandling kan anpassas efter olika hudtillstånd och är bland annat mycket effektiv vid ojämn pigmentering, tilltäppta porer, grov ytstruktur samt linjer och förlorad spänst. En kur på 3-6 gånger ger hållbara och långsiktiga resultat. Pro Power Peel kan även utföras som en enskild behandling med fokus på lyster och jämnare hudyta.


Dermalogicas kemiska peelingar behandlar markanta åldersförändringar såsom linjer, rynkor och pigmenteringar. Det finns även möjlighet att behandla fet problemhud för att förbättra struktur och dämpa talgproduktion. Med specifika och hög koncentrerade alfa- och betahydroxisyror i kombination med låga pH-värden, avlägsnas hudens yttre lager och cellförnyelsen stimuleras. De övriga ingredienserna i respektive produkt arbetar effektivt med att förbättra och balansera olika hudtillstånd.


Behandlingarna kan bokas som 30 eller 60 minuter och utförs endast av professionellt utbildade hudterapeuter. För hållbara resultat rekommenderar jag dig att följa de råd om förberedande och eftervårdande hudvårdsrutiner som jag rekommenderar.