top of page

EYLASHLIFTING

Eylash lifting är ännu ett sätt att förstärka dina fransar, ett naturligt alternativ för dig som inte vill göra fransförlängning. Med Combinal Eyelash lifting får dina fransar ett fint lyft och de ser längre ut. Hållbarheten beror på den egna frans tillväxten, normalt ca 4-6 veckor.


VARFÖR EYELASH/BROW LIFTING?

Säg hej då till extensions och fransböjare

Vattenfast resultat

Sparar tid

Piggare blick

Ger kraftigare och och intensivare utseende

Vakna - redo att gå ut


KERALASH BEHANDLING

Behandling med en lotion för fransar och bryn efter Lash Lifting-behandling och färgning av fransar och bryn. Med den här behandlingen transporteras proteiner ner i strået och gör fransar och bryn starkare, hälsosammare och får ökad glans och elasticitet.


Viktigt att tänka på efter och innan behandling:

  • Att du ska undvika vatten och värme på fransarna första dygnet efter behandlingen för hållbart resultat.
  • Om du är linsbärare, att inte ha dessa i under behandlingen.
  • Undvik att röra vid/gnugga ögonen direkt efter behandling.
  • undvik att blöta ögonfransarna - inga bad eller bastubad inom 24 timmar.
  • Undvik starkt och direkt solljus, eftersom detta kan försvaga permanenten.


BROW LIFT

För dig som vill framhäva och markera dina ögon lite extra eller slippa ögonbryns make-up. Med Brow Lift/Brow Lamination styrs brynen att "ligga rätt" alt uppåt och ögat får härmed också ett lyft. Brow Lift från världsledande Combinal ger ett perfekt resultat som varar i cirka 4-6 veckor, mattas sedan av Keratin behandling, bryn färgning och formning ingår. Inget vatten eller bastubad på ett dygn efter behandlingen för bästa bibehållande av resultatet! Bästa frans- och bryn serumet, godkänt av ögon- och hudläkare, som får dina fransar att växa upp till 3mm längre, och aktiverar hårrötterna på brynen finns hos Diba Beauty Care. Även ett balsam för fransar och bryn är ett idealiskt komplement till Brow Lifting då den bibehåller och förstärker effekten av behandlingen.


bottom of page